Nieuwsflash

December 2021

Nieuwsflash vzw Al-arm

Beste mensen,

Door de huidige besmettingsgraad en de hoge coronacijfers in Geel, hebben we beslist om de groepsactiviteiten in december niet te laten doorgaan. Wel kan je ons telefonisch bereiken gedurende deze koude en misschien wel moeilijke wintermaand.

‘De Welkom’ terug open vanaf 4 januari 2022

‘De Welkom’ is de nieuwe ontmoetingsplek van vzw Al-arm en bevindt zich op de Pas 255 in Geel. Voor sommige onder jullie zal dit gebouw nog gekend zijn als oud Vredegerecht, maar ondertussen hebben Arktos en vzw Al-arm hun intrek hierin genomen.

In ‘De Welkom’ is iedereen welkom. Je kan en mag er je eigen zegje doen. Je kan er ook terecht voor een tas warme koffie of thee. Een gezellig babbeltje, een infomoment, maar ook een luisterend oor. Samen proberen we van ‘De Welkom’ een plek te maken waar iedereen zich ‘thuis’ voelt.

Ben je nieuwsgierig? Aarzel dan niet om langs te komen. Je bent van harte welkom.

Wanneer: Elke dinsdag van 13u tot 16u.

Waar: Vzw Al-arm, ‘De Welkom’, Pas 255, 2440 Geel.

Vragen: Contacteer Stefanie op het nummer: 0456/24.99.32.

Opstart koor vzw Al-arm uitgesteld

Het koor is een mix van jong en oud, waarbij iedereen welkom is om mee te komen zingen. Je hoeft geen ervaring te hebben met zang of muziekinstrumenten. Via een gezamenlijke stem zetten de koorleden zich in tegen armoede en uitsluiting.

De reeds geplande repetities van december zullen niet doorgaan. Volg ons op Facebook of check de kalender op onze website: www.vzwal-arm.be voor meer informatie rond de heropstart in 2022. Vrijwilligers van Al-arm zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden door Lieselot wanneer de repetities weer opstarten.

Vragen: Contacteer Lieselot op het nummer: 0474/28.89.72.

Koor

Een luisterend oor

Heb je nood aan een luisterend oor? Weet je het even niet meer? Heb je zin om iets te delen? Dan kan je Stefanie en/of Lieselot telefonisch contacteren. Voicemail? Spreek zeker een berichtje in en we bellen je terug op! Je kan ons ook bereiken via Facebook of Whatsapp.

Stefanie

Stefanie

0456/24.99.32

Lieselot

Lieselot

0474/28.89.72

Nieuw adres:
Vzw Al-arm
Pas 255
2440 Geel

Facebook: vzw Al-arm Geel
Nieuwsbrief: Ontvang de nieuwsbrief in je mailbox.
–> Wat moet je hiervoor doen?

  • Ga naar de website: www.vzwal-arm.be.
  • Vul je voornaam, familienaam en email in. Om je te abonneren dien je ook akkoord te gaan met het privacybeleid.
  • Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van vzw Al-arm.

     –> Wanneer je moeilijk of geen toegang hebt tot internet, ontvang je de nieuwsbrief in de brievenbus.